skip to Main Content
Pinksterfeest aan het Meer logo_DEF
Rikko Voorberg
Pearl Joan
De Zandtovenaar

Pinksterverhaal op unieke wijze verteld

Op zondag 4 juni (Eerste Pinksterdag) is van 09.30 tot 11.00 uur een unieke openluchtdienst – het Pinksterfeest aan het Meer – als onderdeel van Zomerspektakel aan de Zegerplas. De organisatie heeft samen met tien verschillende kerken uit Alphen aan den Rijn en omgeving en het Zomerspektakel een viering van formaat in elkaar gezet dat het Pinksterverhaal toegankelijk maakt voor iedereen.

Tijdens het evenement brengt Rikko Voorberg – oprichter van de PopUpKerk Amsterdam – samen met Alphense predikanten een vertelling met inhoud.

Het uitgebreide muzikale deel kent optredens van The Voice finalist Pearl Joan. Haar muziek wordt omlijst door de bekende Zandtovenaar die LIVE een uniek schouwspel van tekeningen in zand laat zien. Ook ontbreekt de Alphense inbreng niet met optredens van topmuzikanten Daniëlle Schaap en David Rijvers. Met hun band en backing vocals maken ze het geheel compleet.

“Het is een unieke bijeenkomst door de kerken, voor iedereen.”

Ga jij voor een zinnige invulling van je zondagochtend, kom dan naar het Pinksterfeest aan het Meer. Om 9.00 uur gaat het terrein open en om 9.30 uur trappen we af. De entree is gratis en er is ruimschoots gerekend met zowel zit- als staanplaatsen. Voor kidsactiviteiten wordt gezorgd.

Dit evenement mag je zeker niet missen!

Kom ook!

Kom je ook op Pinkstermorgen naar deze openluchtdienst en nodig zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen of buren uit. Meer informatie en recente updates zijn te vinden op de facebookpagina Pinksterfeest aan het Meer.

×